Woontrends voorjaar 2020

Ook dit voorjaar zijn er weer prachtige woontrends! Duurzamer wonen en grote spiegels zijn belangrijke elementen die je terugziet in de interieurs. Natuurlijke kleuren en opvallende prints blijven herhalen in het behang, de meubelen en woonaccessoires.
Laat je inspireren!


Woontrends kleuren groen en beige

Dit is het voorjaar van de natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan de slaapkamer, woonkamer en keuken. Deze natuurlijke kleuren geven je huis een ruimtelijker en duurzamer gevoel. Gebruik verschillende groentinten gecombineerd met lichtere tinten, zoals wit en beige. Deze kleurcombinatie helpt om jouw huiskamer een natuurlijke uitstraling te geven. Tevens creëren deze lichtere tinten een gevoel van ruimte en rust. Daarnaast passen deze kleuren perfect bij hout.

 

Duurzame interieurtrends

Duurzaamheid is een steeds meer besproken onderwerp en dit ga je terugzien dit voorjaar. Een aantal planten in jouw huiskamer geeft snel en eenvoudig een duurzame uitstraling. 

Als je helemaal wilt uitpakken op duurzaamheid, dan is de woontrend urban jungle iets voor jou. Binnen deze trend is het belangrijk dat je natuurlijke kleuren helemaal tot recht laat komen door middel van het gebruik van grote kamerplanten. Gebruik daarnaast mooie woonaccessoires, zoals een leuke sidetable met tegels, om een persoonlijke touch te geven aan deze huistrend.

 

Interieurtrends en accessoires dit voorjaar

De interieurtrends voor dit voorjaar richten zich vooral op de nieuwste accessoires. Voeg leuke accessoires toe die aansluiten bij de kleuren die je gebruikt voor de muren. Een mooie spiegel helpt snel met het creëren van extra ruimte. Ook een open kast met gekleurd vak aan de achterkant geeft jouw woonkamer een unieke uitstraling. Ook droogbloemen in een mooie vaas zijn een must. Daarnaast is rotan, een natuurlijk materiaal, een item dat veel terug komt dit voorjaar.

 

Bekijk hier onze woonaccessoires.

Terug naar get inspired!