Over ons


Van idee naar winkel

Voor de zomer van 2019 deed zich een unieke kans voor om een eigen winkel te starten en deze kans werd dan ook met beiden handen door ons alle drie aangegrepen! Voor ons een droom die uit kwam en dag in, dag uit zijn wij nog altijd blij met deze keuze!

Vanuit jarenlange verkoopervaring in het winkelcentrum merkte wij dat klanten vaak op zoek waren naar originele, persoonlijke cadeautjes en begrepen wij de wensen van klanten. En als het nog niet te verkrijgen is, moet je er voor gaan, dachten wij!
En zo begon het denkwerk .. van de winkel inrichting tot het zoeken naar passende merken die aan zouden sluiten bij ons motto; de leukste cadeauwinkel van het winkelcentrum worden!

Na een warme verbouwing (ja het was zweten, want hartje zomer), maar met ontzettend veel hulp werd een frisse, lichte en moderne winkel neergezet! Op 31 augustus 2019 opende wij de deuren van onze winkel met een drukke opening en kregen wij ontzettend veel enthousiaste reacties van alle bezoekers!

Met onze winkel vertegenwoordigen wij vele verschillende merken die stuk voor stuk bij onze cadeauwinkel passen en waar wij dan ook ontzettend trots op zijn!

Kleine attentie, grote glimlach!

Als cadeauwinkel zorgen wij er voor dat je de leukste cadeaupakketjes bij ons kan scoren! Wil jij iemand bedanken, feliciteren of gewoon een lief aardigheidje geven dan zit je bij ons helemaal goed! Wij hebben een aantal cadeaupakketjes altijd standaard in de winkel klaarstaan, makkelijk om zo mee te nemen naar de ontvanger! Wil je liever zelf iets samenstellen of iets aanpassen in een pakketje? Dan kan dat natuurlijk altijd! Heb je hierbij hulp nodig dan staan wij altijd voor je klaar!

Met onze cadeauwinkel willen wij laten zien dat je met het geven van een kleinigheidje iets kan creëren dat een enorme impact kan hebben. Een kleine attentie kan zorgen voor een grote glimlach en daar is waar wij het voor doen! Of je nu opzoek bent naar een verjaardagscadeautje, een attentie om iemand een hart onder de riem te steken, om iemand te bedanken of gewoon zomaar iemand wil verrassen .. met onze leuke cadeaupakketjes, cadeau assortiment, prachtige sieraden van My Jewellery of zelfs met een mooi woonaccessoire, kan je iemand ontzettend blij maken (of jezelf natuurlijk 😉)

Wat bij ons voorop staat is aandacht voor de klant. Wij denken graag mee en willen graag dat iedereen de winkel verlaat met een GROTE glimlach, daar worden wij blij van!

 

Liefs,
Bianca, Tilly en Judith