How to do: ring stacking

Een nieuwe trend waar wij als sieradenliefhebber heel erg blij van worden: ring stacking! Meerdere ringen dragen in verschillende stijlen en combinaties is misschien wel even wennen. Daarom leggen wij je graag uit hoe jij de perfecte ring stack samenstelt.


Stappenplan ring stacking:

1. Kies een stijl
Ga jij voor minimal of over de top ring stacking? Jouw stijl baseer je natuurlijk op de laatste trends, maar ook op de rest van je outfit. Als je meerdere ringen aan een hand wil dragen, kijk dan goed of dit een match is met de rest van je look.

2. Bepaal het aantal ringen
Meerdere ringen combineren is ook afhankelijk van de hoeveelheid. Als je voor een minimalistische look gaat, kun je een stuk meer ringen combineren dan bij een statement look.

3. Vorm de basis
Nu je weet uit welke stijl en hoeveelheid je ring stack gaat bestaan, is het gemakkelijk om de basis te vormen. Probeer basic ringen, zoals initial ringen of minimalistische ringen, te combineren met elkaar aan één hand en kijk vooral naar wat jij mooi vindt.

4. Complete your ring stack
Met ring stacking is het altijd belangrijk om de ‘eyecatcher’ tot het laatste te bewaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zegelring of ring met steen. Deze wil je natuurlijk een goed plek geven in jouw ring stack, zodat hij opvalt.

Bekijk hier de leukste ringen.

Terug naar get inspired!