How to do: perfect earparty!

De earparty is een weliswaar begrip geworden de laatste jaren. Tegenwoordig hebben veel meiden niet meer alleen het klassieke gaatje in hun oorlel, maar komt er ook een helixpiercing, knopje in de tragus, of gewoon meerdere gaatjes in je oor bij kijken. Hoe meer oorbellen hoe beter!
Maar hoe maak je nu zo’n perfecte earparty? Wij geven jou graag inspiratie, zodat jij straks zelf ook zo’n gave earparty kan creëren!


Begin met de basis van je earparty

We beginnen even bij een belangrijk puntje; balans. Zoals we net al benoemden, hoe meer oorbellen hoe beter. Maar toch komen je oorbellen het mooist uit wanneer je aandacht besteed aan de volgorde. Experimenteer bijvoorbeeld met verschillende vormen, of doe in je laatste gaatje een stud waardoor de balans optimaal is. Hierdoor zorg je ervoor dat je earparty er niet rommelig uit komt te zien.

Daarbij is het ook belangrijk om vooraf te bekijken naar wat voor gelegenheid je gaat en wat daarvoor je outfitkeuze is. Wanneer je bijvoorbeeld naar een feestje gaat is het tof om jouw outfit helemaal compleet te maken met een opvallende earparty. Maar wanneer je gaat werken of naar school gaat is een rustige ear party passender. Denk dus na over wat je wilt uitstralen met je oorbellen!

Verschillende type earparty's

Er zijn verschillende soorten ear party’s die wij natuurlijk graag delen:

1. De minimalistische earparty
Een minimalistische earparty bestaat voornamelijk uit basic oorbellen. Je kunt bijvoorbeeld kleine hoops met elkaar combineren, voor een spannende look. Natuurlijk kun je ook alleen maar studs met elkaar combineren, wat een klassieke look geeft. Als laatste kun je voor een minimalistische look ook kleine hoops combineren met studs, wat de look wat speelser kan maakt. Wanneer je écht een minimalistische look wilt creëren raden wij aan niet te veel verschillende vormen en groottes te gebruiken, om de balans te behouden.
Shop hier alle leuke oorbellen.

2. De earparty met medium oorbellen 
Bij deze earparty mag je helemaal losgaan met oorringen en studs in verschillende groottes! De oorbellen hoeven niet per se heel groot te zijn, maar mogen wel lekker opvallen. Het gaat hier om het speelse effect dat je kunt creëren met verschillende soorten oorbellen. Combineer bijvoorbeeld oorringen met een bedel met een basic oorring. Het is niet nodig om de grootste oorbel in je eerste gaatje te doen en de kleinste in je laatste.
Laat je creativiteit de loop en mix & match zoals jij graag wilt!
Shop hier leuke oorringen.

 

3. De statement earparty 
Wanneer je gek bent op echte eye catchers, zijn deze tips perfect voor jou. Belangrijk: kies voor één paar statement oorbellen en combineer deze met kleine oorringen of studs. Zo zorg je dat er balans blijft in jouw statement earparty.
Heb jij dit weekend een feestje op de planning staan? Dan is de statement earparty de perfecte match bij jouw outfit!
Shop hier alle leuke statement oorbellen.

 

4. Ear cuff voor de finishing touch

Maak jouw earparty af met een ear cuff, de trend van het moment! Een ear cuff kan op verschillende plekken in het oor gedragen worden, bijvoorbeeld bovenin in het oor of juist halverwege het oor. En een groot voordeel, je hoeft voor een ear cuff geen piercing te schieten!
Shop hier de leukste ear cuffs.

Terug naar get inspired!