Groen in huis

Planten in je woonkamer staan niet alleen prachtig, ze zorgen ook voor meer zuurstof en stralen rust uit.
Veel groen in huis is daarnaast een echte interieur trend! 
Je woonkamer stylen met planten doe je zo:


Zo stijl je planten in je woonkamer

Wil jij ook graag meer planten in je huis, maar ben je nog een groentje als het om plantenverzorging gaat? Geeft niks. Planten die weinig verzorging nodig hebben staan net zo hip en zijn vergevingsgezind als je ze een keer vergeet water te geven. Daarnaast kun je de plank niet misslaan met kamerplanten: alle planten geven je interieur meer uitstraling. Maak dus van je woonkamer een echte urban jungle: dit zijn de kamerplanttrends!

 


Hangplanten

Helemaal terug is de hangplant. Zorg dat je vooraf bepaalt of de plek waar je de plant(en) gaat hangen voldoende licht krijgt en of je er nog goed bij kunt om water te geven. Kies ook een pot die niet al te zwaar is: hoe zwaarder de pot en plant, des te steviger moet je plug in het plafond zitten.

 

Grote kamerplant

Heb je een lege hoek in je woonkamer? Kies dan voor één grote plant als blikvanger. Het is een investering, maar je maakt van een saai hoekje meteen een groene oase. Zorg dat de pot zo groot is dat de plant ruimte heeft om zijn wortels te laten groeien, zo blijft de plant gezond en kan hij goed groeien.

 

Planten bij elkaar

Een echte trend als het om planten gaat: een groep planten bij elkaar. En of je nou veel of weinig ruimte hebt: je kunt je urban jungle zo groot of klein maken als je zelf wil!

 


Terug naar get inspired!