Cadeau inpaktips en inspiratie!

Een cadeautje wordt nog meer een cadeautje als het mooi en origineel is ingepakt.
Bekijk hieronder een aantal cadeau inpaktips ter inspiratie:


Honeycombs

Met honeycombs kun je op zoveel leuke manieren een ingepakt cadeautje opleuken. Leuk jouw cadeautje op door bijvoorbeeld een ijsje te maken of een ballon. Simpel maar een erg leuk effect!

Wroem wroem ..

Zo simpel kan het zijn! Wat heb je nodig? Een autootje, één of twee ingepakte cadeautjes en een mooie strik. Ook leuk met een traktatie bovenop het dak.
Een super leuk idee om een mannencadeautje origineel weg te geven.

Hiep hiep hiep hoeraaa!

Is er iemand jarig en wil je diegene verrassen met een gezellig cadeautje. Knip uit gekleurd karton dubbele puntvlaggetjes. Bevestig deze om een wollen lijntje (doe een plakkertje tussen de puntvlaggetjes) en draai deze rond het cadeautje. Easy maar leuk!

Confetti luchtballon

Hoe leuk is dit! Het is even wat werk maar super leuk om de jarige job op een originele manier te verrassen. Bekijk via deze link hoe je deze te gekke luchtballon kan maken. Succes en veel plezier!Maak het persoonlijk!

Maak jouw ingepakte cadeautje persoonlijk en hang de eerste letter van zijn of haar naam aan het cadeau! Print de letter uit, teken hem over op mooi papier, bijvoorbeeld glitter papier, en knip de letter uit. Maak de letter vast met een mooi touw of lint.

Een bloemetje er bij?

Een bloemenliefhebber? Pimp je cadeautje met een mooie bloem of gebruik droogbloemen. Bindt de steel vast om het cadeau en je hebt een prachtig geschenk. Een lief kaartje eraan en voilá je bent klaar om het cadeau weg te geven!

Een mooie herinnering!

Dit is een makkelijke manier om een cadeautje wat persoonlijker te maken. Plak met een beetje lijm een foto (bijvoorbeeld een polaroid) naar keuze op het ingepakte cadeautje, maak er een mooie strik omheen en klaar is Kees.

Houd het simpel.

Ben jij niet echt een inpakster? Dan is deze tip voor jou ;) Stop een cadeautje in een papieren zak, vouw de bovenkant om, maak daar een gaatje in zodat er een touwtje doorheen kan en knoop een takje of een kaartje er aan vast. Makkelijk en toch heel erg mooi.


Bekijk hier ons leuke cadeau assortiment!

Terug naar get inspired!